Send tilbakemelding til Kaspersky

Beskriv opplevelsen din med Kaspersky VPN Secure Connection og del eventuelle forslag til hvordan Kaspersky kan gjøre programmet bedre. Hvis du opplever problemer, vil tilbakemeldingen din hjelpe Kaspersky med å fikse dem.

Alternativet for tilbakemelding er tilgjengelig på Favoritter side i programinnstillingene for Delt tunnelering og Smart beskyttelse funksjoner, og under avinstallasjon av programmet.